AVG Proof
Al onze partners werken volledig conform de nieuwe AVG wetgeving!
Flexibele contracten
Geen oplopende wurgcontracten en kleine lettertjes!
Soepele afronding huidige contracten
Onze partners nemen uw huidige contracten over en zorgen voor een soepele overdracht!

Hoe werkt het leasen van een printer bij Print-offerte.nl?

1. Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Vraag uw vrijblijvende printer offerte aan door het formulier in te vullen. Op basis van de ingevulde gegevens selecteren wij de geschikte partners voor u!

Mocht u nog iets willen weten kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@print-offerte.nl. Wij proberen binnen 24 uur een antwoord te geven op uw vraag.


2. Wij selecteren de beste leverancier

Nadat wij de offerte aanvraag binnen hebben gekregen gaan we aan de slag om de beste leverancier te vinden voor uw aanvraag. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs en service.

Wij werken o.a. met merken als Sharp, Canon, HP, Epson en meer. Zo weet u zeker dat we een goede leverancier vinden voor uw huur of koop printer!


3. Binnen 24 uur een passende offerte

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen schakelen wij onze partners in, vervolgens selecteren wij de best passende offerte en sturen u deze toe.

Wij nemen vervolgens contact met u op om dit te bespreken. Als we een akkoord hebben bereikt komt een van onze specialisten de printer bezorgen & installeren. Zo kunt u direct gebruik maken van de printer.


Zijn er kosten aan mijn aanvraag verbonden?

Nee, alle aanvragen die worden gedaan zijn volledig kosteloos!

Hoeveel offertes kan ik verwachten?

U ontvangt één offerte die het beste aansluit bij uw wensen.

Hoelang duurt mijn offerte aanvraag?

U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Zijn mijn gegevens veilig?

Jazeker! Privacy vinden wij enorm belangrijk en we delen dan ook niet zomaar uw gegevens aan onze leveranciers. Wij gaan voor u de beste leverancier zoeken en zodra we er 1 geselecteerd hebben zullen we pas de gegevens delen met hen. Voor meer informatie over onze privacy, lees onze privacyverklaring.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Vul hieronder eenvoudig je gegevens in en wij sturen u binnen 24uur een offerte op. Het formulier lijkt lang, maar zo kunnen wij u een passende offerte aanbieden.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.