Printer huren

De kosten voor het aanschaffen van een zakelijke printer lijken aanvankelijk niet zo hoog. Echter vergeet men vaak rekening te houden met bijkomende kosten die volgen na de aanschaf van een printer. Denk hierbij aan het onderhoud van de printer en het verhelpen van storingen en defecten. Een zakelijke printer huren voorkomt onverwachte kosten en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt printen voor een vast maandbedrag.

 

Past een huur printer bij uw bedrijf?

Om te beginnen biedt het huren van een printer een oplossing voor bedrijven die niet genoeg liquide middelen beschikken om de aanschafkosten van een zakelijke printer te dekken. Een huur printer biedt hierbij de mogelijkheid om te profiteren van de gebruiksvoordelen van een zakelijke printer tegen een vast maandbedrag.

Daarnaast is een printer huren een solide keuze voor bedrijven met een hoge gebruiksintensiteit. Een hoge gebruiksintensiteit zorgt namelijk voor een verhoogde kans op defecten. Doordat bedrijven het merendeel van de tijd een zakelijke printer kopen zonder een onderhoudscontract, zorgen deze defecten voor hoog oplopende reparatiekosten. Bij een huur printer zijn onderhoud en reparatie onderdeel van het all-in servicepakket, met de zekerheid van een vast maandbedrag.

Tot slot is een printer huren een interessante optie voor bedrijven die printers behoeven met meer geavanceerde functies en een breder scala aan mogelijkheden. Storingen zijn een veel voorkomend probleem bij dergelijke geavanceerde printers, waarbij het verhelpen van deze storingen meer expertise vraagt. Bedrijven waarbij zo’n geavanceerde printer een belangrijke rol speelt in de bedrijfsvoering, kunnen het zich niet permitteren dat de werkzaamheden stil komen te liggen door storingen. De all-in service bij het huren van een zakelijke printer zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Huur een printer en bespaar printkosten

Bij Print Offerte weet u binnen 3 stappen hoeveel kosten u zich kan besparen bij het huren van een zakelijke printer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag snel een offerte aan.

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Vul het formulier in en vraag uw vrijblijvende offerte aan voor het huren van een zakelijke printer.


Wij selecteren de beste leverancier.

Na het ontvangen van de offerte aanvraag selecteren wij de passende partners voor uw huur printer op basis van de ingevulde gegevens. Wij selecteren onze partners zorgvuldig op kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs en service.


Binnen 24 uur een passende offerte.

Tot slot schakelen wij met onze partners en sturen wij de best passende offerte naar u op. Zodra u akkoord geeft op het huren van een printer op basis van onze offerte, komt een van onze specialisten de printer bezorgen & installeren.


Huur een printer bij Print Offerte

Wilt u een printer huren? Bij Print Offerte huurt u een zakelijke printer voor een vast laag maandbedrag. Wij geven u eerlijk advies, bieden transparantie en maken de kosten van het huren van een printer altijd inzichtelijk.

U kunt bij ons terecht voor het huren van zakelijke printers, multifunctionals en kopieermachines. Wij zijn uw regionale partner voor printer verhuur tegen een vast laag all-in maandbedrag.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.